Jose de Vries-Bos adviseur subsidies financiƫle dienstverlening bedrijven

Subsidieaanvragen

J.G. de Vries Subsidieadvies onderscheidt zich door niet op te geven met het zoeken naar mogelijkheden. De meeste bedrijven waarvoor 1 bepaalde subsidie moest worden aangevraagd, kwamen na onderzoek van subsidiemogelijkheden door J.G. de Vries Subsidieadvies in aanmerking voor meerdere subsidies. Meestal had men zelf niet aan alle mogelijkheden gedacht of was de subsidie niet bekend.

50% van de ondenemers laat een subsidiemogelijkheid onbenut, een gemiste kans. Laat uw kansen onderzoken en neem vrijblijvend contact op.

Nieuws >>

premiebesluiten Zw Flex,Wga Flex en WGA vast 2015 belastingdienst
In december vielen de Premiebesluiten 2015 van de belastingdienst in uw brievenbus. Het betreft ZW Flex, WGA Flex en WGA vast. Dit is het moment om deze besluiten op juistheid te laten checken,door middel van een Premiescan. Hierin wordt gekeken naar inhoudelijke correctheid van de besluiten,waarvoor medisch specialistische- en juridische medewerkers ingezet worden.Hun bevoegdheden staan toe om de inhoudelijke gegevens te contoleren,hiertoe is een accountant niet bevoegd. Deze Premie scan is op basis van no-cure ,no- pay en wordt volledig verzorgd door WGAcontrol Claimpoint. Een Premiesca... Lees meer »»